De Matroos

Geschiedenis


Café De Matroos heeft zijn naam te danken aan de familie Duytschaever. In 1995 werden de deuren geopend door Francis (alias De Matroos) Duytschaever. Als gekende Heusdenaar leidde hij De Matroos tot een fenomeen in de omstreken.

Zijn bijnaam had hij niet te danken aan zijn wilde zeemanstochten, maar aan het feit dat hij op zijn plechtige communie ten kerke gegaan is met een matrozenpakje. Weliswaar heeft hij vele zeeën doorzwommen. Zo is in 1971 De Matroos gestand.

Na vele overnames is de zaak in handen gekomen van de familie Baeyens - De Groote, de zaak werd gerenoveerd en opnieuw verrezen.

Dit typisch dorpscafé waar men warm wordt onthaald en waar de ambiance nooit ver weg is. Ergens terug in 1998, na 9 jaar uitbating van Martine De Groote en Baeyens Patrick nam de zoon Baeyens David en zijn vrouw Laverge Lesley op 1 juni 2008 het roer in handen. De zaak is volledig gerenoveerd naar een nieuw en trendy praatcafé.


Supporterclub


Erkende supportersclub van KAA Gent. De matchen zijn live te volgen in De Matroos op 3 grote tv-schermen. Bij uitwedstrijden (combi regeling) wordt er een supportersbus ingehuurd.
Erkende supportersclub voor de Rode Duivels. De matchen zijn live te volgen in De Matroos op 3 grote tv-schermen.
Café voetbalploeg, verbond van Melle, tweede afdeling.
Wielertoeristenclub
Vereniging van de spaarders die maandelijks samenkomen.

Nieuwe verenigingen altijd welkom.


Galerij
Openingsuren

Maandag _ 10u30 - ....
Dinsdag _ 10u30 - ....
Woensdag _ GESLOTEN
Donderdag _ GESLOTEN
Vrijdag _ 10u30 - ....
Zaterdag _ 10u30 - ....
Zondag _ 10u30 - ....

Contacteer onsRESERVEREN